Már a Dics-Suli webshopjában is kapható!

Ahogy a Dics-Suli pénteki élő adásában is láthattátok, a Prófétai dicsőítés című könyvből is szó volt néhány gondolatról – most pedig már a webshopban is kapható!

Látogassatok el a Dics-Suli webshopjába, és rendeljétek meg, amíg a készlet tart!

Prófétai dicsőítés könyv webshopban

Dicsőítő és Próféta Iskola adások!

Már negyedik napja megy az ez évi Online Dicsőítő és Próféta Iskola adása, amelyben nagyszerű dicsőítések, igei szolgálatok hangzanak el napról napra. A mai napon egy talk-show beszélgetés keretén belül kérdezett bennünket Lakatos Péter a prófétaságról, a prófétálással kapcsolatos akadályokról, problémákról, a javaslatainkról, valamint a közeljövőre vonatkozó meglátásainkról. Nagyon jó, gyakorlatias gondolatok hangzottak el, őszinte vallomásokkal.

Ezt az adást ma (08.13-án) megismétlik 16.00 órakor a DicsSuli YouTube csatornáján. Semmiképp se hagyd ki, ha kíváncsi vagy a prófétai vezetők és szolgálók véleményére!

Az összes alkalom elérhető lesz a későbbiekben, figyeljétek a DicsSuli facebook oldalát is, érdemes feliratkozni a YouTube-ra is és kattintsatok az Értesítés kérésre, hogy mindig időben megkapjátok az aktuális élő adás linkjeit!

>>> A pénteki adásban reggel (illetve délelőtti ismétléssel) az én igei szolgálatomat hallhatjátok, ahol szóba kerül a Prófétai dicsőítés című könyvem is, illetve ebből egy-két gondolat!

Maradjatok képernyő közelben, és épüljünk mindannyian ezekből a szolgálatokból!

Országh György

Már a CLC-ben is kapható!

Fontos hír, hogy a Prófétai dicsőítés bekerült a CLC Keresztyén Könyvesbolt készletébe is, úgyhogy innentől már ott is bármikor lehetőségetek van megnézni és megvásárolni a könyvet!

Ide kattintva megtalálhatjátok a budapesti üzlet nyitvatartását és a pontos helyét a térképen.

Olvasói vélemények

“Köszönöm, hogy ilyen egyszerűen írsz, érthetően és emészthetően! Köszönöm, hogy a saját életedből is osztasz meg dolgokat, így az egész sokkal hitelesebb számomra! …”

Többen is írtak már olvasói véleményt (köszönöm mindenkinek a visszajelzést!), ezekből is fogok fokozatosan közzétenni itt, a Prófétai dicsőítés oldalán. A nyitóoldalon már olvashattok is kettőt!

Olcsóbban, ahogy Neked a legjobb!

Most még többet faragtunk le a szállítási díjból a több darabos megrendelések esetén!

Megrendelői visszajelzésre átalakítottuk a megrendelések postaköltségeinek a kiszámítását, és arra jutottunk, hogy (hacsak nem ragaszkodsz ahhoz, hogy két darabos megrendelés felett is egy darab légpárnás borítékban érkezzenek a könyvek) kettesével ki tudjuk küldeni a könyveket, és így olcsóbb lesz számodra a kiszállítás!

Ez a postai árszabások különböző kategóriáinak köszönhető, mi pedig úgy vagyunk vele, hogy kihasználjuk azokat a lehetőségeket, amik Neked a legjobbak!

Kattints, és írd meg nekünk a megrendelési űrlapon, hogy hogyan szeretnéd, mi pedig úgy küldjük a könyveket, ahogyan Te kéred!

Olcsóbban, ahogy Neked a legjobb!

Első fejezet ingyen!

Kedves Olvasók és Érdeklődők!

Örömmel jelentem, hogy elérhetővé vált a Prófétai dicsőítés első fejezete, ingyen!

A könyv elejét letölthető formátumban az alábbi linkre kattintva találjátok:

Nektek mik a tapasztalataitok, véleményetek eddig a könyvről? Kíváncsian várom a visszajelzéseiteket, gondolataitokat, írjátok meg még ma a Kapcsolat oldalon!

Egy-egy lépést… Hangfelvétel a könyv egyik sztorijából

“…egy kedves, atyai szózat volt, ami akkor és ott jött válaszként nekem. De most veletek is megosztom a szövegét…”

A könyv 92. oldalán olvashatsz egy történetet, amiben egy elkeseredett imádkozás közben egy új dallal szólt hozzám Isten Szelleme. Mindent megváltoztatott…

Itt meghallgathatod a spontán ihletett dalt:

Hamarosan új elemek, amit a könyvben olvastál!

Elkezdődött a könyvek átvétele!

A személyes átvételt választók már meg is kapták az első példányokat, a postázás pedig hétfőn indul.

Hamarosan új tartalmakat fogsz találni itt a Prófétai dicsőítés weboldalán, amire a könyv fejezetei között vannak utalások…

Figyeld a frissítéseket – és ha még nem rendelted meg a könyvet, kedd éjfélig még kedvezményesen megteheted! Részletekért kattints ide!

Megjöttek a könyvek és határidő meghosszabbítva!

Megérkeztek a könyvek a nyomdából, úgyhogy hétfőn kezdődnek a kézbesítések!

Mivel egyre többen rendeltek a határidő lejárta előtt, ezért úgy döntöttünk, hogy 06.30. éjfélig meghosszabbítjuk a kedvezményes rendelés határidejét!!

További részletek a megrendelés oldalon!