Dicsőítő és Próféta Iskola adások!

Már negyedik napja megy az ez évi Online Dicsőítő és Próféta Iskola adása, amelyben nagyszerű dicsőítések, igei szolgálatok hangzanak el napról napra. A mai napon egy talk-show beszélgetés keretén belül kérdezett bennünket Lakatos Péter a prófétaságról, a prófétálással kapcsolatos akadályokról, problémákról, a javaslatainkról, valamint a közeljövőre vonatkozó meglátásainkról. Nagyon jó, gyakorlatias gondolatok hangzottak el, őszinte vallomásokkal.

Ezt az adást ma (08.13-án) megismétlik 16.00 órakor a DicsSuli YouTube csatornáján. Semmiképp se hagyd ki, ha kíváncsi vagy a prófétai vezetők és szolgálók véleményére!

Az összes alkalom elérhető lesz a későbbiekben, figyeljétek a DicsSuli facebook oldalát is, érdemes feliratkozni a YouTube-ra is és kattintsatok az Értesítés kérésre, hogy mindig időben megkapjátok az aktuális élő adás linkjeit!

>>> A pénteki adásban reggel (illetve délelőtti ismétléssel) az én igei szolgálatomat hallhatjátok, ahol szóba kerül a Prófétai dicsőítés című könyvem is, illetve ebből egy-két gondolat!

Maradjatok képernyő közelben, és épüljünk mindannyian ezekből a szolgálatokból!

Országh György

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: