Arany szárnyak (részlet a könyvből)

… Itt, ebben a folyóban, arany szárnyakat fogsz kapni. Az arany a hitedet jelenti, a szárnyak pedig a szabadságodat, amit Jézus Krisztusban kaptál.

Már most, ahogy a könyvet olvasod, hit fakad fel benned – és ha szeretnéd, ez a hit még nagyobb szabadságot fog létrehozni a szellemedben, amely által többet fogsz tudni hinni, látni és megélni, mint eddig valaha.

Arany szárnyaid képessé fognak tenni arra, hogy többet tegyél és többet érj el a prófétai ajándékkal, mint amit eddig megtapasztalhattál. Honnan tudhatod, hogy ez nem egy üres ígéret? Onnan, hogy az Úr „erőről erőre” juttatja az Ő népét (Zsoltárok 84:8), valamint onnan, hogy Jézus azt tanította a hitünk működéséről, hogy általa „semmi sem lesz lehetetlen”. A szabadságunk pedig a garancia arra, hogy semmilyen eddigi akadály nem állhatja az utunkat, hanem magasabbra szárnyalunk, mert az Úrban bízunk, ahogy Ézsaiás próféta írja (Ézsaiás 40:31).

A prófétai dicsőítés egyre szélesebb körű elterjedése és egyre letisztultabb működése által, ezek az aranyszárnyak a láthatatlan világban láthatóvá fognak válni rajtunk, és a Krisztusban élt életünket magasabb szintre fogják emelni…

(Részlet a “Prófétai dicsőítés” című könyvből.)

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: